Τηλ. επικοινωνίας: 23510 42401

 x 

Η εταιρεία

Η επιχείρηση Μήτρου  εξειδικεύεται στον επαγγελματικό χώρο από το 1975. Σκοπός της και αντικείμενό της είναι , ο επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης και αναψυχής όσον αφορά τα εστιατόρια,ξενοδοχεία,κάμπινγκς,café-bars,πιτσαρίες,snack bars,ζαχαρ/στεία,supermarkets,κρεοπωλεία,νοσοκομεία,στρατιωτικές μονάδες κ.λ.π.

Λόγω της μεγάλης εμπειρίας , η επιχείρηση Μήτρου σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες της , αναλαμβάνει την μελέτη-την σχεδίαση και την εργονομία των μηχανημάτων,την μελέτη μηχανολογικής σχεδίασης εγκαταστάσεων αερίου-ηλεκτρικών-υδραυλικών και εξαερισμού οσμών, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον δικό σας χώρο.

Μέσα στα πλαίσια ενός συνεχούς εκσυγχρονισμού, όπου προσφέρονται όλο και μεγαλύτερες δυνατότητες , θελήσαμε να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις του επαγγελματικού χώρου και να παρουσιάσουμε μία συγκροτημένη και περιεκτική έκδοση με ορισμένα από τα 10.000 είδη που διαθέτουμε.

Σας προσκαλούμε λοιπόν για μία ενημέρωση στον μεγάλο εκθεσιακό μας χώρο στον Κόμβο Κορινού στο 6οχλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης , όπου θα βρείτε ότι σας είναι χρήσιμο για τον δικό σας χώρο

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ