ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε κάθε περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της mitrou.com.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλετε να επικοινωνήσετε με την mitrou.com.gr μέσω e-mail, την ίδια ημέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή των προϊόντων και να ζητήσετε την επιστροφή τους την και την αντικατάστασή τους. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν σε άριστη κατάσταση, με άθικτες τις συσκευασίες τους και χωρίς φθορές. Δεν χρεώνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή του τιμήματος που καταβάλατε, σε κάθε περίπτωση κατά την οποία παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν (π.χ. κατεστραμμένο κατά τη μεταφορά). Σε αυτήν την περίπτωση οφείλετε να επικοινωνήσετε με την mitrou.com.gr μέσω e-mail, την ίδια ημέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή των προϊόντων και να ζητήσετε την επιστροφή τους την και την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή του τιμήματος που καταβάλατε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην κατάσταση που παραλήφθηκαν. Δεν χρεώνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερών από την παράδοση των προϊόντων, αν για οποιονδήποτε λόγο, εκτός των παραπάνω αναφερομένων, αλλάξατε γνώμη και δεν επιθυμείτε πλέον την αγορά των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλετε καταρχήν να επικοινωνήσετε με την mitrou.com.gr , μέσω e-mail, και να ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για επιστροφή. Στη συνέχεια οφείλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση, με άθικτες τις συσκευασίες τους και χωρίς φθορές, με δικά σας έξοδα. Εντός 30 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων από την mitrou.com.gr , θα σας επιστραφεί το τίμημα που καταβάλατε κατά την αγορά, με πίστωση του ίδιου μέσου που χρησιμοποιήσατε αρχικά για την αγορά ή σε περίπτωση αντικαταβολής, θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδειχθεί από εσάς. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί ή ανοιχτεί.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση της παραγγελίας χωρίς δική σας επιβάρυνση, δύναται να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας πατώντας το εικονίδιο με το Χ.
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την mitrou.com.gr κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.
Μετά την αποστολή του προϊόντος, δεν είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ακυρώσετε την παραγγελία σας, αν αυτή δεν έχει αποσταλεί ακόμα, και να παραγγείλετε εκ νέου τα προϊόντα που θέλετε.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Στοχεύουμε να σας παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες. Παρόλα αυτά, εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή ζητήματα επικοινωνήστε μαζί μας:

Ηλεκτρονικά:
Μέσω email: info@mitrou.com.gr

Τηλεφωνικά:
Κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο 2351042401-2